Schenkerij

Group 128
Schenkerij

Onze prachtige schenkerij

Zodra je de drempel passeert, stap je in een wereld die koffie ademt. Het heden en verleden, in één oogopslag. Bestel je voorkeur bij onze barista’s, kijk rustig even rond. Kies uit het authentieke gebak of neem een croissantje. Haal je laptop tevoorschijn en kom een uurtje of wat werken in een aromatische omgeving. Je bent van harte welkom!

DSC_5618
DSC_5606
DSC_5603
DSC_5629

Veel smaken

Meer dan koffie

Group 128

Van espresso tot cappuccino, van gewone café latte tot een mooie macchiato: bij Koffie van Hoorn vind je koffie naar ieders smaak. Liever thee? Geen probleem: wij hebben een unieke selectie van verschillende smaken thee gemaakt. Iets fris? Geen probleem. Met Lemonaid en ChariTea hebben wij niet alleen de lekkerste frisdranken in huis, maar ook de eerlijkste: een groot deel van de omzet gaat naar goede doelen.

DSC_3157 kopiëren
Cappuccino
To go
DSC_5597
Group 128

Iets lekkers erbij?

Natuurlijk bieden wij ook het betere hapwerk in de winkel. Voor dit doel werken wij o.a. samen met – hoe kan het ook anders – De Bakker van Hoorn, onze buren. De lekkerste koeken, het lekkerste gebak en ovenverse roombotercroissants; stuk voor stuk perfecte combinaties bij al onze koffiesmaken.

Koffie

Dat werkt zo lekker

Group 128

De lekkerste koffiesmaken, geserveerd door kenners, in een winkel die barst van de sfeer. Op zich al overtuigende redenen om eens binnen te stappen. Maar waarom blijf je niet even langer? In Kerkstraat 6 hebben we ook bijna dertig comfortabele zitplaatsen met supersnel internet. Gratis uiteraard. Dé plek om een paar uurtjes te werken of voor een goed gesprek met vrienden, familie of collega’s.