Trees for all

Wil jij ook helpen om meer bomen te planten én ook nog eens heerlijke koffie drinken?

In 2021 hebben wij dankzij onze klanten maar liefst 259 bomen gedoneerd. En in 2020 waren dat er al 100. Bij elkaar hebben we dus al 359 bomen kunnen doneren.

Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier!

* voor ieder blik van 3,5 kilo doneren wij 1 euro aan Trees for All

* voor ieder blik van 10 kilo doneren wij 3 euro aan Trees for All

Group 128
Trees for all

Bomen planten en CO2 compenseren

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeren zij in bomen. Hoe ze dat doen? Ze planten bomen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Je kunt meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren.

 

Bomen planten 29 november - Trees for All (29)
Bentwoud boom (1)

Bescherm het klimaat

Compenseer CO2

Group 128

Trees for All is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige stichting in Nederland met CBF-keurmerk waar compensatie van CO2 mogelijk is via duurzame bosprojecten. Al hun projecten zijn gecertificeerd en garanderen de hoeveelheid vastgelegde CO2.

Bomen planten 29 november - Trees for All (34)
Boomkruinen (1)
Group 128
Wie zijn ze?

Wat is Trees for All?

Stichting Trees for All is opgericht in 1999. Het is de meest ervaren aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en ook de enige aanbieder van CO2-compensatie via duurzame bosprojecten die voldoet aan de strenge eisen van het CBF-keurmerk. Daar zijn ze trots op! Dankzij alle donateurs kunnen ze jaarlijks tientallen hectares bos aanplanten in Nederland en het buitenland. Ook herstellen ze bestaande bossen en dragen ze bij aan verbeterde leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden. Het is een daadkrachtige stichting met een team van bevlogen mensen dat zich dagelijks met hart en ziel inzet voor een groene en gezonde aarde.