Horeca Koffie

Group 128
Koffie van Hoorn

Koffie in jouw zaak

Als er één plek is waar veel koffie wordt gedronken, dan is het wel in de horeca. Dé plek om te genieten van een heerlijke kop koffie. Om jouw gasten altijd de beste koffie voor te schotelen hebben wij diverse machines speciaal voor de horeca.

Wij bieden jou alle ingrediënten voor een eerlijk koffieconcept. We helpen je om alles uit de koffie te halen en je gasten te blijven verrassen. Met een constante topkwaliteit en persoonlijke service. Samen tillen we jouw koffiekwaliteit naar een hoger niveau. Wij voorzien je in alles rondom de koffie. Van koffie, thee, melk, suiker en chocolademelk tot koffiemachines, servies en coffee to go bekers. Ontdek wat wij jou kunnen bieden.

DSC_6063
8
IMG_9140
Kerstpakketten_KvH-24[1]

Onze machines

De beste machines voor horeca

Group 128

XLVI Steamhammer

Beschikbaar in 1- 2- en 3-groeps uitvoering.

Prijs op aanvraag

Iberital Intenz

Beschikbaar in 1- 2- en 3-groeps uitvoering.

Prijs op aanvraag

XLVI 55 Volante Espressomachine

Instellen van verschillende temperaturen mogelijk.

Prijs op aanvraag

La Marzocco Linea PB

Betrouwbaarheid en vakmanschap die de Linea de toekomst in draagt.

Prijs op aanvraag

EB3AFB8C-4DEB-496F-A5B9-2C8258DCF152
Koffiekopjes
Koffie drinken
Group 128
Wij helpen ook met

Kopjes, onderhoud en training

Om onze horeca-klanten zoveel mogelijk te ontzien, nemen we veel werk uit handen. We werken met diverse service-partijen die het onderhoud op de machine uitvoeren. Preventief. Toch een storing? Onze service-partners staan zo snel mogelijk op de stoep. Alles om er voor te zorgen dat jouw klanten niet lang op hun koffie hoeven te wachten. We stellen de molen(s) voor je af en helpen je personeel met het opschuimen van de melk. Alles voor het perfecte kopje koffie.

Meer informatie

Je kunt bij ons terecht voor een lekkere bak koffie, maar ook met al je vragen omtrent koffie. Wij helpen graag! Neem contact op of vul het contactformulier in. Tot snel!

Zakelijk: 06 – 464 373 89

info@koffievanhoorn.nl

Koffie van Hoorn

Kerkstraat 6 

1621 CW Hoorn

Contact