Schenkerij

Zodra u de drempel passeert, stapt u in een wereld die koffie ademt. Het heden en verleden, in één oogopslag. Bestel uw voorkeur bij onze barista’s, kijk gerust even rond. Kies uit het authentieke gebak of neem een croissantje. Haal uw laptop tevoorschijn en kom een uurtje of wat werken in een aromatische omgeving. U bent van harte welkom!

Meer dan koffie
Van espresso tot cappuccino, van gewone café latte tot een mooie macchiato: bij Koffie van Hoorn vindt u koffie in en naar iedere smaak. Liever thee? Geen probleem: samen met thee-expert Gumbleton uit Hoorn hebben wij een unieke selectie gemaakt. Iets fris? Geen probleem. Met Lemonaid en ChariTea hebben wij niet alleen de lekkerste frisdranken in huis, maar ook de eerlijkste: een groot deel van de omzet gaat naar goede doelen.

Iets lekkers erbij?
Natuurlijk bieden wij ook het betere hapwerk in de winkel. Voor dit doel werken wij o.a. samen met – hoe kan het ook anders – De Bakker van Hoorn, onze buren. De lekkerste koeken, het lekkerste gebak en ovenverse roombotercroissant; stuk voor stuk perfecte combinaties bij al onze koffiesmaken.

Koffie – dat werkt wel zo lekker
De lekkerste koffiesmaken, geserveerd door kenners, in een winkel die barst van de sfeer. Op zich al overtuigende redenen om eens binnen te stappen. Maar waarom blijf je niet even langer? In Kerkstraat 6 hebben we ook bijna dertig comfortabele zitplaatsen met supersnel internet. Gratis uiteraard. Dé plek om een paar uurtjes te werken of voor een goed gesprek met vrienden, familie of collega’s.

Ambachtelijke Koffiebranderij en Schenkerij

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 08:00 – 17:00
Woensdag: 08:00 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:00 – 17:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00
Zondag: 10:30 – 15:00